A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Незабутні враження

Дата: 21.04.2023 14:28
Кількість переглядів: 489

Фото без опису

✅ скупатися в термальній печерній купальні на курорті Мішкольц-Тапольца в Угорщині та відкритому басейні Хохоловських термів на фоні засніжених гір у польських Татрах;

✅ прогулятися вулицями Кракова;

✅ завітати в критий зимовий сад;

✅ піднятися фунікулером на Паркову гору в Криниці-Здруй, щоб насолодитися навколишніми краєвидами з висоти понад 700 метрів;

✅ відвідати санкостраду, щоб на спеціальних санках «ще разочок» і «ще разочок» покататися з гірки;

✅ завітати в таємничо-казкове місце Високих Татр в Словаччині, щоб вперше у житті побачити сталактити, сталагміти та сталагнати, застиглі водоспади і прозоро-чисті озера, і, порахувавши туристичні сходи (а їх 842!), вийти в "концертну залу", в якій чути кришталево чистий звук крапель води Бєлянської печери.

Все це впродовж трьох тижнів мали змогу випробувати, пережити та відчути 62 дітей працівників підприємств компанії МХП Черкаського, Київського та Сумського регіонів під час візиту до Польщі у межах реалізації спільного проєкту Фонд "МХП-Громаді" з МГО «Україна – Польща – Німеччина», Вінницькою територіальною організацією ВФСТ «Колос», Fundacij Braterstwo.

💬 «Це незабутні враження, які навіть словами не описати. Їх просто потрібно пережити. Вдень у дітей були подорожі та екскурсії, ввечері – поетичні читання, запальні змагання з шахів та шашок, батли з настільного тенісу. Позитивні враження, якими щедро поділилися представники гміни Криниця-Здруй, дали змогу дітям відволіктися від воєнних буднів, емоційно та психологічно розвантажитися. А ще зміна місця та обставин дозволила дітям зробити «стрибок» у своєму розвитку. До речі, ця польська гміна з початку повномасштабного вторгнення росії в нашу країну прихистила найбільше українців, які через активні бойові дії змушені були покинути свої домівки. І наразі розширила сферу свого волонтерства та підтримки України. Ми дякуємо організаторам та ініціаторам цього проєкту за затишний прийом та емоційне перезавантаження», - поділилася враженнями Людмила Лисенко, фахівчиня із земельних та майнових питань «Урожаю», яка супроводжувала одну з дитячих груп.

– Інформує на своїй Facebook сторінці ТОВ "НВФ "Урожай".

Учасником Міжнародного дитячого табору "Колос - Братерство" був і хлопець зі Степанецької громади Татарінов Тимофій. Він залишився під дуже приємними враженнями, весело та пізнавально провів час і зміг показати там свої здібності, посівши 1 місце у змаганнях з шахів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь