A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Семінар-практикум вчителів біології та хімії

Дата: 03.03.2023 11:10
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

1 березня 2023 року на базі КЗ «Таганчанський ліцей» відбувся семінар-практикум учителів біології та хімії. Даний захід був проведений за участі головного спеціаліста відділу освіти Валентини Котляр, голови методичного об’єднання природничої галузі Людмили Коваленко, а також педагогів закладів освіти громади: Олександра Венця, Вікторії Перебийніс, Світлани Степанець, Сергія Гуржія.

 

Учасники семінару мали можливість відвідати відкриті уроки хімії та біології педагогів, які атестуються у 2022/2023 навчальному році.

 

Вчителька хімії Яніна Леонідівна Мороз провела відкритий урок з хімії у 7 класі на тему: «Колообіг Оксигену в природі. Озон. Проблема чистого повітря. Біологічна роль та застосування кисню».

Вчителька біології Галина Петрівна Горяна провела відкритий урок з біології у 8 класі на тему: «Терморегуляція. Перша допомога при термічних пошкодженнях шкіри (опіки, обмороження), тепловому та сонячному ударі».

Головною метою педагогів природничого циклу є створення умов для виявлення і розвитку творчих здібностей учнів, залучення їх до систематичної науково-дослідницької, пошукової, експериментальної роботи. Такі заходи мають велику активізуючу дію на учнів, стимулюють їх до продовження процесу пізнання, допомагають їм пов’язувати шкільні предмети із спостережуваними у житті явищами.

Під час обговорення відкритих уроків зазначено, що вчителями було продемонстровано високий рівень педагогічної майстерності та використані різні форми організації роботи на уроках.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь