A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Проведено рейд із забезпечення контролю за сім’ями з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 17.02.2023 08:47
Кількість переглядів: 622

Фото без опису

Відповідно до графіка відвідування сімей соціального ризику, комісією у складі начальника ССД Степанецької ОТГ Павла Кас’яненка, головного спеціаліста ССД Степанецької ОТГ Тетяни Дорошенко, поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Черкаського районного управління поліції Віталія Степанця та фахівця із соціальної роботи Олени Афанасьєвої 14 лютого 2023 року було відвідано 7 сімей, які проживають в селах Степанці, Дарівка, Мартинівка та Копіювата.

Батькам було надано рекомендації щодо належного догляду за дітьми, створення відповідних умов для їх проживання та виховання, проведено бесіди щодо зловживання алкогольними напоями. 

У   с.  Дарівка комісія  відвідала  сім’ю, в якій виховуються четверо малолітніх дітей, що не охоплені навчанням.  Служба у справах дітей  неодноразово попереджала матір про необхідність регулярного відвідування дітьми навчальних закладів, ознайомлювала  з відповідними пунктами ЗУ «Про загальну середню освіту» та обов'язками батьків щодо виховання та розвитку  дитини,  передбачених  ст. 150 Сімейного кодексу України.

Оскільки мати не виконала своїх обов’язків і діти не розпочали відвідувати один із навчальних закладів громади, Віталієм Степанцем було складено на матір протокол про адміністративне стягнення за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь