A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформуємо сільгоспвиробників!

Дата: 03.01.2023 09:51
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) запрошує подавати заявки на одержання субгранту для реалізації проекту "Підтримка ММСП зернового напрямку в збільшенні потужностей зберігання та сушки зерна".

Програма субгранту буде спрямована на розширення доступу ММСП до послуг з доробки, сушіння та зберігання зерна на елеваторах з метою збільшення обсягів та часу зберігання зернових та технічних культур, посилення стійкості бізнесу та покращення продовольчої безпеки в Україні. Діяльність даного запиту включає всю територію України за виключенням тимчасово окупованих територій.

Передбачається, що кінцевими бенефіціарами будуть ММСП, відомості про яких внесені до Державного аграрного реєстру, які є виробниками сільськогосподарської продукції і відповідають наступним критеріям (дивіться у повному описі технічного завдання).

Заявки на одержання субгранту, які показують найбільш суттєвий вплив на підтримку економічної сталості ММСП аграрного сектору, забезпечення економічних можливостей та основ продовольчої безпеки в Україні отримають більш високу оцінку в процесі відбору для надання субгранту.

Діяльність в рамках кожного субгранту повинна сприяти та забезпечити досягнення наступних очікуваних результатів:

  • Не менш ніж 100 ММСП отримали підтримку у вигляді послуг з доробки, сушки та зберігання зерна.
  • Збільшено надання послуг ММСП зі зберігання зерна на 20 тисяч тон та/або надано послуг ММСП по сушінню зерна на 50 тис. тон.
  • Не менше 50% від загального об'єму послуг з доробки, сушіння та/або зберігання зерна надано бенефіціарам – ММСП, які обробляють менше 5000 га землі.

 

Інформація про подання заявки:

- програма USAID АГРО проведе передзаявочний семінар 27 грудня 2022 року з 11.00 до 13.00 години за Київським часом.

Щоб підтвердити свою участь, необхідно надіслати ім'я учасника, назву організації, електронну адресу учасника та його номер телефону на адресу: agro.subawards@chemonics.com з посиланням на РПЗ-05

Заявки (технічну пропозицію, бюджет і супровідні документи) слід подавати в електронному форматі на адресу: agro.subawards@chemonics.com з посиланням РПЗ-05. Заявки першого етапу повинні бути подані не пізніше 18.00 за Київським часом 25 січня 2023 року.

Проект АГРО продовжуватиме приймати заявки до 18.00 за Київським часом 12.06.2023 або до моменту вичерпання коштів. Заявки будуть розглядатися в міру їх надходження, і заявникам наполегливо пропонується подавати свої заявки до дати закриття РПЗ.

Усі питання щодо цього РПЗ просимо надсилати на ім'я Ігоря Лазаренка, менеджера відділу з грантів | і контрактів, на електронну адресу: ilazarenko@chemonics.com з посиланням на РПЗ-05 не пізніше 18.00 17 січня 2023 року. Проект АГРО надасть відповіді на всі отримані запитання не пізніше 20 січня 2023 року.

 

Завантажити повний опис технічного завдання

Завантажити Додаток А-Е

 

Джерело: Громадський простір


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь