Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВНУЧАТИЙ ЗЯТЬ СПІК ЮВІЛЯРЦІ ТОРТ В ПАТРІОТИЧНИХ КОЛЬОРАХ!

Дата: 21.11.2022 16:45
Кількість переглядів: 960

Фото без опису

Сьогодні 21 листопада, в осінній, дощовий день, в родині Галини Вікторівни Голуб тепло і затишно за сімейним столом – тут зібралися найрідніші і найближчі її серцю люди, адже сьогодні тут святкують гарне свято – ювілейний 80-й День народження цієї хорошої, світлої жінки – мами, бабусі, прабабусі.

Народилася пані Галина в селі Пилява, знання здобувала в Полствинській школі, а далі юність, заміжжя, і трудові не легкі будні сільської жінки.

Доля привела її в Степанці, вийшла заміж, народила та разом із чоловіком виховала двох донечок: Валентину і Ларису, має трьох онуків та п’ятьох правнуків.

Працювала в місцевому колгоспі: була і в ланці, і на фермі доїла корів, і вирощувала телят – одним словом, працювала, не покладаючи рук на благо свого рідного села.

Але, яка б втома не борола цю жінку, скільки б невідкладних справ не навалювалося на її тендітні плечі, вона все ж таки знаходила вільну хвилинку для свого улюбленого заняття – читання. Дуже вже любить вона літературу, і при кожній нагоді старається щось собі почитати.

На даний час Галина Вікторівна проживає із донькою Ларисою, радіє кожному приходу своїх правнучат. А на таке світле сімейне свято чоловік онучки Юлії спік для бабуні Галочки смачний тортик у патріотичних кольорах, адже найбільша мрія ювілярки про перемогу і мир, щоб повернулися до своїх домівок всі хлопці-захисники, серед яких і її онук Артем.

Привітати поважну ювілярку прийшли і представники громади. Секретар Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська від імені сільського голови Олександра Яременка та всієї Степанецької громади побажала іменинниці сімейного затишку, довгих років життя, міцного здоров’я та чистого, мирного неба, про яке вона дуже мріє. А на згадку про цей гарний день залишила їй теплий подарунок.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь