Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Запрошення на Форум «Інформаційна війна України» 30.11.2022р.

Дата: 21.11.2022 12:44
Кількість переглядів: 750

Фото без опису

Дозвольте засвідчити Вам щиру повагу та запросити Вас і Ваших колег взяти участь у Форумі «Інформаційна війна України», що відбудеться 30 листопада 2022 року у конференц-холі Депо  (вул. Антоновича 50, Київ). Захід відбувається за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україну ми відчули на собі вплив ІПСО та інших інструментів інформаційної війни. На жаль, пересічний українець не має навички відрізнити правду від фейку. Особливо це відчувається в східних регіонах, де левову частку інформаційних каналів займають російські медіаресурси. Як наслідок, багато людей втратило орієнтири та розуміння, що буде далі, оскільки пропаганда глибоко вкорінилась у свідомості багатьох. Саме тому існує гостра потреба налагодити комунікацію з населенням, яке знаходиться під окупацією та проживає на деокупованих територіях.

Форум «Інформаційна війна України» має на меті зібрати кращий досвід протидії інформаційному тероризму та кібертероризму й відновлення інформаційного суверенітету України над звільненими територіями.

До участі у Форумі запрошуються: представники територіальних громад та обласних державних адміністрації, центральних органів державної влади, медіа, громадських об'єднань, , інформаційного бізнесу, телекомунікаційної сфери, банків, профільних асоціацій, міжнародних товариств та фондів, закладів соціальної сфери, освітніх закладів, тощо. Доповіді на форумі будуть присвячені таким питанням:

✔ Існуючим проблемам в інформаційному полі на деокупованих територіях та територіях прилеглих до кордону з країною агресором та активностям, що реалізуються для протидії дезінформації.

✔ Трансформаціям атак на ресурси критичної інфраструктури та сервіси державного сектору та змінам, що відбулися в сфері інформаційної безпеки, а таком новим завданням на законодавчому рівні.

 

Організаторами події виступають засновники проєкту Хаб «Велике Відновлення», виставкова компанія «Євроіндекс», співорганізатори — Сумська обласна державна адміністрація та ГО «Український альянс».

За участі та підтримки Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Міністерства культури та інформаційної політики, Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони України, Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Національного банку України, Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України та інші.

 

Зареєструватися можна тут: https://forms.gle/Y3MC5yyCakqVXBNy8

 

Детальніше: https://hub.kyiv.ua/forum.html

 

--

З повагою,

Команда ГО «Офіс Єдності України»

+38050 963 04 50 Анна Скляренко 

+38093 992 08 19 Людмила Корнійчук

e-mail: office.yednosti@gmail.com

https://www.facebook.com/OfficeYednosti


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь