Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІЙНА ВІЙНОЮ, А КРАСОТУ СТВОРЮВАТИ ПОТРІБНО!

Дата: 15.11.2022 13:09
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

 

Декоративні рослини - прикраса саду! Вони радують нас своєю красою, цікавим зовнішнім виглядом, зеленим розмаїттям кольорів, яке здатне поліпшити навіть самий похмурий і скелястий ландшафт. Зелені насадження завжди милують око. Але бажаний ефект можна отримати тільки від якісного посадкового матеріалу.

Сім’я  Жданюків: Марина та Іван  подарували  для закладів освіти Степанецької громади  близько п’ятдесяти п’ятирічних саджанців декоративних дерев та кущів, - туя «Смарагд» та ялівець «Блю- Ароу». Ці рослини пристосовані до місцевих кліматичних умов, добре переносять холодні зими. Потребують лише регулярного поливу під час посух.

Марина – уродженка села Степанці, після одруження, проживають з чоловіком Іваном в Києві, а в рідному селі тримають «зелене господарство». Вирощуванням декоративних порід родина займається із 2005 року. Садиба Жданюків - це міні-парк з вічнозелених декоративних посаджень. Ними вони охоче планують поділитися наступною весною із соціальними установами громади.

Із початку вторгнення росії в нашу країну, сім’я переїхала до села. Іван із перших днів війни записався в місцеву тероборону та готовий захищати від агресора рідну землю.

Поки ж, завдяки працівникам СКП «Благоустрій», до Степанецького ліцею було завезено 40 саджанців, а до дитячого садочку «Білочка» - 10.

Діти з вчителями власними руками будуть доглядати  за цими саджанцями, вони сподіваються, що кожне нове висаджене деревце формуватиме їх екосвідомість і навчить цінувати рукотворні насадження біля їхніх освітніх закладах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь