Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СТЕПАНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ 14 ЖОВТНЯ ТА ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ

Дата: 17.10.2022 16:48
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

В історії нашої Батьківщини 14 жовтня – важлива дата, вона поєднує в собі чотири великі свята: свято Покрови Пресвятої Богородиці,  День українського козацтва, День захисника і захисниці України та цього року - ювілейну 80-ту річницю створення Української повстанської армії (УПА). Усі ці визначні дні засвідчують головні риси українського народу - мужність, героїзм, відданість та любов до рідної землі.

 

Поєднання вшанування воїнів різних епох є символом історичної тяглості та непорушного зв’язку багатьох поколінь борців за українську незалежність, під проводом і захистом Пресвятої Богородиці.

 

Цьогоріч з нагоди 14 жовтня в закладах культури КЗ «Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади» відбулися різні заходи: виставки в бібліотеках сіл Беркозівка, Малий Ржавець, Мартинівка, Таганча, Павлівка, обмін привітаннями від бібліотеки та будинку культури селища Степанецьке, клубу с. Малий Ржавець, бібліотека с. Мартинівка, клубу с. Павлівка, будинок культури та бібліотеки с. Мельники. 

 

Працівники Центральної бібліотеки та будинку культури с. Степанці поклали квіти до Стелли «Слава героям», а також провели майстер-клас з виготовлення оберегів янголят та браслетів, разом з дітками привітали захисників і захисниць України зі святами.

 

Ми пам'ятаємо усіх воїнів, котрі полягли в боях за нашу незалежну та єдину державу, які й сьогодні відстоюють нашу свободу, мир і спокій. Схиляємо голови перед мужністю Героїв, які ризикують життям, захищаючи Батьківщину. Дякуємо за відвагу, мужність і героїзм тим, хто воює за Україну.

 

Слава Україні. Героям Слава!


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь