Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ГУРТОМ ЗІБРАЛИ ВРОЖАЙ ТА ЗАСВІДЧИЛИ, ЩО В ЄДНОСТІ НАША СИЛА

Дата: 09.09.2022 20:37
Кількість переглядів: 1473

Фото без опису

 

Сьогодні коли урожай картоплі уже зібрано і звезено до сховища, час підсумувати нашу роботу, від посадки до збирання, визначити головних учасників та успіхи.

Звичайно ж, сама ідея сільського голови Олександра Івановича Яременка щодо впровадження цього соціального проєкту з самого початку була актуальною, та ще й креативною.

Голова призначив мене, Анатолія Нечипоренка, відповідальним за реалізацію даного проєкту. Завдячуючи досвідченому заступнику сільського голови Павлу Михайловичу Зоренку, для висадки картоплі було вдало обрано ділянку на лузі села Полствин.

Благодійний фонд “МХП – Громаді” за сприяння сільського голови виділив нам посадковий матеріал картоплі обсягом 3250 кг. Посадку, а також догляд в період росту (підгортання обприскування, удобрювання) та викопування механізмами, благодійною допомогою забезпечив фермер села Малий Ржавець Сергій Балацький та директор комунального підприємства “Благоустрій” Олександр Вовчинський, за що їм висловлюємо велику вдячність.

І, звичайно, ми всі продемонстрували приклад згуртованості та єдності в день збирання врожаю та перевезення його до овочесховища. На наш заклик про допомогу відгукнулися та приїхали допомогти близько 60 активних людей, практично з усіх сіл нашої громади.

Хочеться особливо відзначити активну життєву позицію старости Полствинського старостинського округу Оксани Савенко, котра особисто брала участь в роботі на полі та залучила свій адмінперсонал: Світлану Святун з села Горобіївка, Ніну Савчук з Попівки, Ольгу Дорошенко.

Звичайно ж, повним складом долучились до збиральної компанії працівники нашого центру соціальних послуг та деякі найбільш активні працівники відділу культури нашої громади. Злагоджену роботу по відвантаженню і транспортуванню урожаю нашої картоплі до сховища продемонстрували працівники комунального підприємства “Благоустрій”, директор Олександр Вовчинський. 

В результаті нашої спільної праці вирощено, зібрано та завезено до овочесховища близько 34 т продовольчої картоплі для соціальних потреб громади. Всім величезна подяка. Ми всі разом зробили велику справу.

Цим ми продемонстрували нашу згуртованість та організованість у тяжкий для країни час. І вкотре довели, що кожен своєю працею на своєму місці наближає нашу Перемогу над ворогом.

            Анатолій Нечипоренко 

Фото без опису

Фото без опису   

Фото без опису     

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь