Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛОСЯ ДРУГЕ ЗАСІДАННЯ 19 СЕСІЇ ІХ СКЛИКАННЯ СТЕПАНЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.08.2022 21:39
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

 

26 серпня 2022 року в Степанецькій сільській раді, під головуванням сільського голови Олександра Яременка, відбулося друге засідання 19-ої сесії ІХ скликання на якому було розглянуто 16 питань порядку денного.

Від самого початку на сесії домінували соціальні питання в житті Степанецької територіальної громади. Так в прийнятій Програмі соціальної підтримки членів сімей військовослужбовців, що перебувають у лавах збройних сил України та членів сімей загиблих військовослужбовців, які захищали незалежність України на 2022-2023 роки, депутати проголосували за надання матеріальної підтримки сім’ї загиблого Павла Панченка 60000,00 грн. Також згідно цієї ж Програми всі сім’ї воїнів, які боронять Україну, буде забезпечено дровами.

Депутати внесли зміни до Програми розвитку та підтримки комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської міської ради на 2020 - 2022 роки.

Під час розгляду цього питання керівник комунального закладу Наталія Горьова додатково звернулася до активу громади, старост старостинських округів з роз’ясненням стосовно діючого в громаді спільного проєкту за підтримки міжнародного фонду ЮНІСЕФ спрямованого на допомогу з проведенням медоглядів і як результат в перспективі є можливість отримати для закладу ще один Реаномобіль, що значно поліпшить рівень медичного забезпечення в громаді.

Сесія також внесла зміни до Програми розвитку фізичної культури і спорту Степанецької об’єднаної територіальної громади на 2022 - 2025 роки та до рішення від 23.12.2021 № 11-50/ІХ «Про бюджет Степанецької сільської територіальної громади на 2022 рік».

Депутати затвердили Програму підтримки внутрішньо переміщених осіб на 2022-2023 роки, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги, врегулювання орендних відносин та ряд поточних технічних питань життєзабезпечення діяльності органу місцевого самоврядування Степанецької територіальної громади.

Питання порядку денного попередньо було обговорено на засіданнях постійних депутатських комісій, з рекомендацією прийняти відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь