Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАЙБАГАТША ЮВІЛЯРКА ЖИВЕ В БЕРКОЗІВЦІ!

Дата: 19.08.2022 14:39
Кількість переглядів: 265

Фото без опису

19 серпня, в одне з найбільших церковних свят, Спаса, в селі Беркозівка відзначає свій 80-й День народження Мотрона Миколаївна Зеленюк. Народилася вона в нашому селі, навчалася в школі, а потім пішла працювати в рідний колгосп. Розпочала свій трудовий шлях у 14 років телятницею, потім працювала і дояркою, і в ланці, ніколи не цуралася будь-якої роботи - має 40 років трудового стажу.

Вийшла заміж за місцевого хлопця, народила чотирьох синів. Рано овдовіла, але не зламалась від ударів долі та з високо піднятою головою жила, працювала, виховувала і навчала дітей.

Можна сказати, що в житті пані Мотрони все вдалося: побудувала власний будинок, посадила не одне дерево і виховала чотирьох достойних синів. Всі вони одружилися і проживають в рідному селі. Всі - порядні і шановані люди. Вона, як мати-берегиня, доглядає всю свою родину, допомагає не тільки добрим словом, а й роботою по господарству. Тож, і невістки відносяться, до неї, як до рідної матері. В нашому селі її називають «найбагатшою людиною», бо має вона найбільшу родину.

В цей святковий день прийшли привітати ювілярку найдорожчі люди:  четверо синів з дружинами, одинадцятеро онуків та п’ятнадцятеро правнуків. Разом з ними від виконавчого комітету Степанецької сільської ради завітав до пані Мотрони і староста села - Іван Вощан. Від усієї Степанецької громади вручив подарунок та побажав пані Мотроні здоров’я та миру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь