Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОДЯКА ЗА ЗОЛОТІ РУКИ, ДОБРЕ СЕРЦЕ ТА ВІДДАНІСТЬ СВОЄМУ ПОКЛИКАННЮ

Дата: 17.08.2022 15:15
Кількість переглядів: 1080

Фото без опису

17 серпня цього року свій 85-річний ювілейний День народження святкує жителька села Пилява – Галина Герасимівна Правдива.

Народилася іменинниця в селі Терешки Шполянського району, де пройшли її шкільні роки, дитинство і юність.

Після навчання у Ватутінському медичному училищі молода медична сестра прибула працювати за направленням у село Пилява на вакансію фельдшер-акушер в місцевий ФАП. Далі пані Галина пішла працювати в Степанецьку сільську амбулаторію, на той час це була Степанецька дільнична лікарня. А на відпочинок вийшла вже з посади старшої медичної сестри.

Тут у селі пані Галина зустріла Василя Івановича, одружилися, збудували будинок, виховали двох синів справжніми чоловіками, вони обидва стали військовими. Також дочекалися чотирьох онуків і трьох правнуків.

На даний час ювілярка живе сама, діти роз’їхалися – один син живе за кордоном, другий у місті Черкаси, він і навідує матір, допомагає на городі і в господарстві.

Колеги згадують пані Галину як пунктуальну і дуже дипломатичну,  - Людину з великої літери. Щиро дивуються, як ця тендітна жінка завжди встигала обійти велике господарство, -  а це і корова, і свині, і свійська птиця, і двоє дітей, маючи ще й великий город, а потім приїхати велосипедом на роботу без запізнення. Та ще й примудрялася пригощати колег смаколиками, власноруч приготованими з самого ранку. До того ж пані Галина дуже любила свою роботу, встигала провідати кожну дитину вдома, зробити щеплення та надати необхідну допомогу.

В такий святковий день до подвір’я ювілярки завітало багато гостей, зокрема секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська, колеги Людмила Канівець й Леся Трофимчук – депутат Степанецької сільської ради, завідувачка Степанецької сільської амбулаторії. Гості привітали Галину Герасимівну з поважною датою, побажали їй многая літа й здоров’я, мирного неба над головою. Від імені сільського голови Олександра Яременка та всієї Степанецької громади подякували за багаторічну сумлінну працю, віддали шану золотим рукам та доброму серцю. І на пам’ять про цей світлий день залишили теплий подарунок і квіти.


Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь