Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОБЛЕМНІ СІМ'Ї ГРОМАДИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ СТАБІЛЬНИМИ

Дата: 20.07.2022 08:20
Кількість переглядів: 502

Фото без опису

 

19.07.2022 року поліцейський офіцер громади Віталій Степанець спільно зі службою в справах дітей, фахівцем з соціальної роботи та спеціалістом відділу освіти молоді та спорту Степанецької ТГ відвідали сім'ї,  які опинилися в складних життєвих обставинах. Мета візиту була перевірити умови проживання та належного виховання і догляду дітей.

Як і минулого разу, не обійшлося без прикрого випадку, що стався в одному з сіл громади. Так дві матері, що мають на вихованні малолітніх дітей вживали разом спиртні напої в їхній присутності. Через понадміру спожиту дозу спиртного одній із жінок стало зле, що неабияк налякало малолітніх дітей. По прибутті за вказаною адресою з метою перевірки умов проживання та виховання дітей, жінку виявили в стані сильного алкогольного сп'яніння, яка спала на веранді в ліжку одягненою, а в цей час малолітні діти перебували без нагляду та контролю дорослих.

Відносно вказаних жінок поліцейським офіцером громади було складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення та направлено до суду з метою притягнення їх до відповідальності.

Найприкріше в даній ситуації, що відносно даних осіб раніше вже були складені матеріали про вчинення адміністративного правопорушення,  але належних висновків жінки не зробили та на шлях виправлення не стали.

На жаль, без волі самої людини та її участі виправити ситуацію практично неможливо, набагато простіше було би не допускати до такого стану речей.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь