A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БЕЗ СМІТТЯ КРАЩЕ!

Дата: 04.07.2022 11:51
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

  • ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

         В зв’язку з веденням бойових дій на території України виникла проблема з паливом, якого катастрофічно не вистачає. Тому постало питання вивезення твердих побутових відходів, маса яких збільшуються у геометричній прогресії. Люди хочуть, щоб від них вивозили картоплиння, бур’ян, гілля, трупи свійських тварин та інше. Таке враження, що люди вважають, що працівники комунального підприємства зобов’язані прислуговувати жителям нашої громади.

 В селах майже всі мають великі подвір’я, гноярки і можуть облаштовувати компостні ями, складувати зелену масу, а потім все це використовувати як перегній для покращення родючості ґрунтів. Але, нажаль, є люди, які виносять усе, що зайве і викидають.

         Шановні жителі Степанецької громади! Якщо раніше комунальне підприємство вивозило сміття протягом одного тижня на місяць, згідно графіка, то тепер потрібно їхати двічі або тричі, а це додаткові витрати, особливо пального, якого катастрофічно мало.  

         Виконавчий комітет Степанецької сільської ради, комунальне підприємство «Благоустрій» звертаються до жителів громади усіляко сприяти тому, щоб не викидати побутові відходи за межі свої домоволодінь, щоб не накопичувати їх там. Вивіз відходів не скасовується, а лише буде проводитись коригування його вивозу.

         Закликаємо всіх жителів громади до розуміння і спільної роботи задля того, щоб населені пункти Степанецької громади були кращі, виконаймо наші зобов’язання перед наступними поколіннями, перед природою, яка потребує очищення і бережливого ставлення.

Виконавчий комітет Степанецької сільської ради

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь