Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ПЕРЕВІРИВ ВИКОНАННЯ ДОРОСЛИМИ СВОЇХ ОБОВ'ЯЗКІВ ВІДНОСНО ДІТЕЙ

Дата: 22.06.2022 20:17
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

 

21.06.2022 року Комісія в складі поліцейського офіцера громади, представників служби в справах дітей Степанецької ТГ, фахівця з соціальної роботи Степанецької ТГ та головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту провела відвідування сімей на території громади, які опинилися в складних життєвих обставинах. Метою візитів є обстеження умов проживання, умов виховання та розвитку дітей та попередження і недопущення вчинення домашнього насильства в присутності дітей.

Слід зазначити, що переважна більшість сімей, які були відвідані, належним чином забезпечують виховання та розвиток дітей, створюючи належні умови для їх проживання тощо, але не обійшлося й без прикрих інцидентів. Двоє з осіб, які під час відвідування були відсутні за місцем проживання, пізніше були виявлені в одному з сіл, поблизу магазину та зупинки громадського транспорту, вживали спиртні напої, були в стані явного алкогольного сп'яніння. Що найприкріше, при всьому цьому були присутні їхні малолітні діти, яким дані особи зобов'язані були створювати належні умови для розвитку та виховання.

Поліцейським офіцером громади Віталієм Степанцем відносно даних осіб було складено матеріали про вчинення ними адміністративного правопорушення. Також Поліцейський офіцер громади провів профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних дій, за що наступного разу може настати більш сувора відповідальність.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь