A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЕЙ У САГУНА З САГУНІВКИ!

Дата: 16.06.2022 21:11
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

 

15 червня цього року святкував свій ювілейний 85-й День народження житель села Таганча – Іван Олексійович Сагун. Народився ювіляр в селі Сагунівка Черкаського району. Там закінчив школу, відслужив у армії, здобув освіту в Черкаському педагогічному інституті за фахом учитель хімії та біології.

Після закінчення інституту працював учителем в Олевському районі Житомирської області, а пізніше – в Республіці Казахстан. За роки трудової діяльності працював на посадах вчителя, директора школи, інспектора відділу освіти.

В 1977 році разом з сім'єю переїхав у с. Таганча та почав працювати вчителем у місцевій дитячій виховній колонії. Після її реорганізації перевівся на посаду вчителя в Таганчанську середню школу, де працював аж до виходу на пенсію.

За свій вік був двічі одруженим. Найдорожчим скарбом пан Іван вважає своїх п’ятьох дітей, сімох онуків і трьох правнуків, з якими і зараз підтримує зв'язок. На жаль, на старості літ залишився без дружини, тож живе у наймолодшої доньки Світлани в м. Києві, яка доглядає батька.

В ювілейний День народження Івана Олексійовича телефоном привітав староста Таганчанського старостинського округу Сергій Гарбуз та передав вітання від імені сільського голови Олександра Яременка та всієї громади. Побажав імениннику міцного здоров’я, втіхи від дітей, онуків і правнуків, а найголовніше – мирного і чистого неба над головою.  На згадку про ювілей пан Іван пізніше отримає теплий подарунок, який йому передадуть особисто.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь