A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОБЛАСНЕ КЕРІВНИЦТВО НАЦПОЛІЦІЇ ВІДЗНАЧИЛО ДЕНЬ ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ОФІЦЕРА ГРОМАДИ

Дата: 31.05.2022 10:53
Кількість переглядів: 573

Фото без опису

 

30 травня цього року, в приміщенні Головного управління Національної поліції в Черкаській області відбулися офіційні святкові заходи з нагоди Дня поліцейського офіцера громади. До заходів долучилися сільський голова Степанецької громади Олександр Яременко та поліцейський офіцер Степанецької громади Віталій Степанець.

Впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади» дозволило створити новий рівень поліцейської служби не лише у великих містах, а й у менших віддалених населених пунктах.

Поліцейських офіцерів в урочистій атмосфері вітали заступник начальника Головного управління Національної поліції Сергій Коваленко, начальник управління кадрового забезпечення Іван Давиденко, представники Управління превентивної діяльності та голови об’єднаних територіальних громад.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і особистий внесок у розбудову безпекового середовища і території Черкаської області найсумлінніші правоохоронці, серед яких Віталій Степанець, отримали подяки та цінні подарунки.

За взаємодію та співпрацю, вагомий особистий внесок у наданні всебічної допомоги поліції регіону у вирішенні місцевих безпекових проблем, а також з нагоди відзначення 3-ї річниці створення проєкту «Поліцейський офіцер громади» на Черкащині отримав подяку і сільський голова Степанецької громади Олександр Яременко.

«Робота в громаді – не легка праця, особливо під час воєнного стану. Але я впевнений, що кожен поліцейський офіцер докладає максимум зусиль, адже розуміє, що порядок і безпека у громаді – це порядок і безпека у державі», – зазначив Віталій Степанець поліцейський офіцер Степанецької територіальної громади.

Керівництво Головного управління Національної поліції в Черкаській області дякує кожному поліцейському громади за безперервну службу, а громадянам – за довіру!

Тримаємо тил, разом наближаємо перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь