A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОЩАННЯ З ГЕРОЄМ, ЯКИЙ ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ КРАЇНУ

Дата: 17.05.2022 16:54
Кількість переглядів: 4516

Фото без опису

 

Сьогодні, 17 травня 2022 року, у селі Малий Ржавець Степанецької громади провели в останню дорогу нашого земляка – Козельця Віталія Павловича, який героїчно загинув у бою з російськими загарбниками, захищаючи свою землю, нашу рідну Україну.      

В ці скорботні дні вся Степанецька громада, депутатський корпус, виконавчий комітет сільської ради, односельці, побратими глибоко сумують та висловлюють щирі співчуття матері, сестрі та всій родині Віталія Козельця, разом з ними переживають велике горе. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях!

ВІТАЛІЙ КОЗЕЛЕЦЬ народився 09 лютого 1978 року в Рівненській області. З раннього дитинства проживав в селі Малий Ржавець, яке стало йому рідним.     Після закінчення школи працював у ТОВ «АГРОЕКОПРОДУКТ» (ТМ «Верес») м. Канів, де характеризувався як добросовісний та старанний працівник. Віталій Павлович – люблячий син, прекрасний брат. Він любив свою родину, з повагою і теплотою говорив про односельців. А вони цінували його за доброту, за те, що завжди був готовий прийти на допомогу. Товариський, розсудливий, людина щирої душі – таким Віталій залишиться в пам’яті всіх тих, хто його знав і кого він так любив.

Віталій Козелець пройшов не один бій, був учасником АТО, пішов і на повномасштабну війну, цього разу, назавжди – його життя обірвалося на 45-му році під час обстрілу...

Загинув солдат, як справжній мужній герой, віддав життя за Україну, за рідну Черкащину, за нас з вами! Жителі села зустріли воїна «живим коридором» та провели в останню путь, вистеливши цей шлях живими квітами. Для всіх нас Віталій Павлович був, є і буде прикладом мужності й відваги, гідним оборонцем нашої держави, він загинув за мир, за правду, за рідну мову, за рідну землю. Він той, хто боронив нашу землю від російського окупанта, виборював нам майбутнє! Герої не вмирають, вони вічно житимуть серед нас! Допоки в наших серцях живуть такі Герої – буде жити Україна!

Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна.

Спи спокійно, Герою. Вічна пам'ять і вічна Слава!

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь