A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПЕРЕМОГЛИ НАЦИСТІВ – ПЕРЕМОЖЕМО І РАШИСТІВ!

Дата: 08.05.2022 11:14
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

 

Шановні українці, жителі Степанецької громади!

Починаючи з 2014 року, а тепер, після 24 лютого 2022 року - повномасштабного вторгнення рф в Україну, після окупації (та часткової деокупації) наших територій, коли ми на власному досвіді, всім українським суспільством, усвідомили і пропустили через себе повне розуміння війни, 8 та 9 травня – День примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, відчувається нами дуже чутливо!

У 1939–1945 роках ворогом для світової цивілізації були нацисти, а сьогодні загрозу для всього цивілізованого світу становлять рашисти — російська версія імперського націоналізму та фашизму. Ця орда рф знищує українські міста, села, а мешканців перетворює на біженців. Те, що творять російські окупанти – це справжній геноцид українського народу – Буча, Бородянка, Ірпінь, Маріуполь...

Як і в роки Другої світової війни, українці вимушені знову воювати з жорстоким і цинічним агресором. Та всі ми впевнені, що ми переможемо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право на життя, свободу і гідність.

Міць наших Збройних Сил - запорука існування української держави, вільного і демократичного життя кожного з нас. З нами підтримка всього цивілізованого світу.

Сьогодні, 8 травня, ми вшановуємо пам’ять полеглих у Другій світовій війні. Вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя у боротьбі з нацизмом. Пам’ятаємо тих, хто загинув за свободу та незалежність України.

Вічна слава Героям!

А всім нашим ветеранам, дітям війни, всім, хто пережив цей жах у роки Другої світової і переживає війну сьогодні – безперечно мирного неба над головою, міцного здоров’я і довгих років життя!

З непохитною вірою у Перемогу, сільський голова Олександр Яременко!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь