Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

УЛЮБЛЕНА РОБОТА – ЦЕ СПРАВА ВСЬОГО ЖИТТЯ

Дата: 04.04.2022 16:44
Кількість переглядів: 1033

Фото без опису

Анатолій Федорович Шкляренко відсвяткував 3 квітня цього року свій ювілейний 80-й День народження.

Сьогодні пан Анатолій – шанований житель села Степанці. А народився ювіляр в селі Сорокотяги Білоцерківського району Київської області. Потім переїхав із мамою на Канівщину. Закінчив 7 класів Чернишівської школи, а далі до 10 класу вчився у школі села Пшеничники.

Після школи вступив на навчання до фармацевтичного училища №2 міста Київ. Відслужив у армії та продовжив навчатися в тому ж напрямку, вже в Запоріжському фармацевтичному інституті.

Першим місцем роботи після навчання була Канівська районна аптека, далі – Степанці. Молодий спеціаліст добився від тодішньої влади побудови нової споруди, спеціально для аптеки. Тут і працював Анатолій Федорович до самого виходу на пенсію.

За час його роботи Степанецька аптека щороку посідала перше місце по району за всіма критеріями якості. І сам іменинник має багато грамот та нагород за сумлінну працю. Адже робота фармацевта була для нього справою всього життя та улюбленим хобі.

Але було й інше хобі – футбол. Не був байдужим Анатолій Федорович до цього популярного спорту: майже 10 років грав у складі Степанецької команди «Росава» на районному і навіть обласному рівнях. Іменинник має добру вдачу, любить спілкуватися з односельцями, господарює, обробляє город та піклується про своїх кізочок і курочок.

Був одруженим, має двох синів та трьох внучок, які провідують і турбуються про батька та дідуся. Наразі проживає із сином В'ячеславом. У святковий день до родини ювіляра навідалися представники Степанецької сільської ради, зокрема секретарка Наталія Вовчинська. Від усієї громади та від імені сільського голови Олександра Яременка побажали пану Анатолію щастя, здоров’я та мирного неба. Він щиро дякував за приємні слова і теплий подарунок на згадку.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь