A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

А ВСЕ ЖИТТЯ ЇЇ – ТО ВСЕ ТУРБОТИ ПРО ОДНОСЕЛЬЧАН

Дата: 25.03.2022 17:15
Кількість переглядів: 329

 

20 березня 2022 року відзначила свій 80-й ювілейний День народження корінна жителька с. Голяки Ганна Дементіївна Бовтало. Народилася ювілярка в багатодітні сім'ї, з 14 років батько відвів в колгосп на роботу, де юна Ганна взялась доглядати телят.

Так і  почався її трудовий стаж. Закрутилось молоде життя, заміжжя, народження дітей - в шлюбі з Петром Лазаровичем виховали трьох дітей: 2 сини і доньку. В місцевому господарстві доглядала телят і полола гектари буряків, аж до виходу на пенсію.

А як Ганна Дементіївна порядкувала на весіллях - організаторським здібностям в неї треба ще повчитись! Пані Ганна зустрічала гостей, вітала молодих, столи красиво оформляла, весільні намети.

Будь-яке свято в селі - знову пані Ганна перша. Разом з подружками перевдягалися в національні костюми за всіма традиціями та брали активну участь у веселощах, всім на розраду.

Привітати Ганну Дементіївну приїхали сини і донька з сім'ями. До рідних приєдналися й представники Степанецької громади: головна спеціалістка відділу надання соціальних послуг Лідія Атаманенко та діловод Любов Горяна. Від імені сільського голови Степанецької ТГ Олександра Яременка побажали їй здоров'я, довголіття, мирних днів, чистого сонячного неба й перемоги для України. А на згадку вручили теплий подарунок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь