A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЯРКА ЛЮБИТЬ ЖИТТЯ, ДІТЕЙ І ВИШИВАЄ НЕЗАЛЕЖНУ УКРАЇНУ

Дата: 25.03.2022 11:12
Кількість переглядів: 1212

Фото без опису

25 лютого цього року свій поважний 80-річний ювілей святкувала жителька села Степанці - Любов Миколаївна Назаренко.

Закінчивши 10 класів місцевої школи, юною дівчиною Любов поїхала до далекого міста Курськ здобувати професію бухгалтера.

Повернулася додому, вийшла заміж. З чоловіком Володимиром збудували свою хату, виховали двох доньок. Ювілярка вже діждала шістьох правнуків, яких їй подарували четверо її онуків.

Трудовий шлях проходив різними стежками: і в будівельній бригаді, і в касі Ощадбанку, та найдовшою дорогою пройшла рідним селом листоношею – більш як 20 років, і з цієї посади пішла на заслужений відпочинок.

Але найбільшою втіхою для душевного спокою пані Любові було вишивання, в ньому вона змалювала всі свої мрії і сподівання. Та й зараз, хоча вже підводить зір, іменинниця потроху вишиває, вона з гордістю демонструє гостям свої шедеври.

Поздоровити ювілярку завітали представники Степанецької ТГ: секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та начальник відділу ЖКГ Петро Добровольський. Від імені сільського голови Олександра Яременка та усієї громади побажали ювілярці міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба. Втілили цю важливу приємну місію із незначним запізненням, оскільки ювілярка хворіла, але ж дочекалася урочистих вітань.

Пані Любов дуже вразилась, що навіть в такий важкий час керівництво громади не забуває про людей поважного віку та їхні особисті свята. Одне тільки затьмарює радість ювілярки – війна, яка розпочалася з нападу росії на Україну напередодні її ювілею.

Втіхою в цій ситуації для Любові Миколаївни є повен дім онуків та правнуків, які тимчасово переїхали до батьківської хати, бо ж вона надає моральної підтримки і захищає душевний спокій.

Тож у іменинниці наразі гостює 18 осіб!!! Але вона тішиться кожним днем, прожитим зі своїми найріднішими, каже, що повернулася в дитинство, адже в батьківській хаті колись виросло десятеро дітей. Під дахом цієї оселі переплелись і тривога, і радість, і дитячі голоси, і бабусині казки. Адже ювілярка заявила, що попри все, вона дуже любить життя, дітей, свої роботи.

З оптимізмом пообіцяла вишити герб нашої незалежної, незламної України та продемонструвати його на наступний ювілей.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь