A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

На користь тероборони: в Степанецькій громаді вкотре вилучили автомобіль у нетверезого водія та «оголосили» безпрецедентну акцію!

Дата: 24.03.2022 16:35
Кількість переглядів: 1010

                                                        

 

Військовий автопарк Степанецької територіальної оборони поповнився  ще однією автівкою, якою керував п‘яний водій.

Представники Степанецької тер оборони, поліцейський офіцер громади та працівники Канівського відділку поліції продовжують вилучати автомобілі у водіїв, які сіли за кермо  у стані сп’яніння.

При перевірці вищезгаданого кермувальника на стан алкогольного сп’яніння, результат виявився позитивним – 1, 86 проміле.

Станом на 24.03.2022 р на території Степанецької ТГ вже вилучили 2 автівки та передали на потреби Степанецької тероборони.

Найголовніше, що ми маємо розуміти – відповідно до прийнятих рішень вищим державним керівництвом під час воєнного стану розроблені механізми реагування на порушення. До таких порушень належить і водіння у нетверезому стані, яке є елементом дестабілізації.

 

Якщо поліція та ТрО затримає водія в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, то транспортний засіб одразу ж буде вилучатися на потреби ЗСУ і ТрО! У нас в країні війна і час нагадати про це безвідповідальним громадянам.

ТАКОЖ  ВІДСЬОГОДНІ  У  СТЕПАНЕЦЬКІЙ  ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ  НЕТВЕРЕЗИМ  ПРАВОПОРУШНИКАМ  ТА  ПОРУШНИКАМ  КОМЕНДАНТСЬКОЇ  ГОДИНИ  ВРУЧАТИМУТЬ ПОВІСТКИ

Керівництвом Степанецької громади, представниками поліції та військовими прийняте спільне рішення про введення відповідних превентивних заходів у вигляді вручення повісток до армії для нетверезих осіб, та громадян, які порушують правила комендантської години.

Наголошуємо, зараз нам потрібні сильні, адекватні, мужні громадяни з гострим розумом і тверезою свідомістю.

Якщо протягом двох днів відповідні заходи не подіють, буде введено повну заборону на продаж алкоголю на території Степанецької громади, ? наголосив сільський голова Олександр Яременко.

На час комендантської години з 20:00 до 06:00 жителі громади мають залишатися вдома. Виключення щодо комендантської години стосується лише випадків оголошення повітряної тривоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь