Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

На користь тероборони: в Степанецькій громаді вкотре вилучили автомобіль у нетверезого водія та «оголосили» безпрецедентну акцію!

Дата: 24.03.2022 16:35
Кількість переглядів: 1029

                                                        Фото без опису

 

Військовий автопарк Степанецької територіальної оборони поповнився  ще однією автівкою, якою керував п‘яний водій.

Представники Степанецької тер оборони, поліцейський офіцер громади та працівники Канівського відділку поліції продовжують вилучати автомобілі у водіїв, які сіли за кермо  у стані сп’яніння.

При перевірці вищезгаданого кермувальника на стан алкогольного сп’яніння, результат виявився позитивним – 1, 86 проміле.

Станом на 24.03.2022 р на території Степанецької ТГ вже вилучили 2 автівки та передали на потреби Степанецької тероборони.

Найголовніше, що ми маємо розуміти – відповідно до прийнятих рішень вищим державним керівництвом під час воєнного стану розроблені механізми реагування на порушення. До таких порушень належить і водіння у нетверезому стані, яке є елементом дестабілізації.

 

Якщо поліція та ТрО затримає водія в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння, то транспортний засіб одразу ж буде вилучатися на потреби ЗСУ і ТрО! У нас в країні війна і час нагадати про це безвідповідальним громадянам.

ТАКОЖ  ВІДСЬОГОДНІ  У  СТЕПАНЕЦЬКІЙ  ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ  НЕТВЕРЕЗИМ  ПРАВОПОРУШНИКАМ  ТА  ПОРУШНИКАМ  КОМЕНДАНТСЬКОЇ  ГОДИНИ  ВРУЧАТИМУТЬ ПОВІСТКИ

Керівництвом Степанецької громади, представниками поліції та військовими прийняте спільне рішення про введення відповідних превентивних заходів у вигляді вручення повісток до армії для нетверезих осіб, та громадян, які порушують правила комендантської години.

Наголошуємо, зараз нам потрібні сильні, адекватні, мужні громадяни з гострим розумом і тверезою свідомістю.

Якщо протягом двох днів відповідні заходи не подіють, буде введено повну заборону на продаж алкоголю на території Степанецької громади, ? наголосив сільський голова Олександр Яременко.

На час комендантської години з 20:00 до 06:00 жителі громади мають залишатися вдома. Виключення щодо комендантської години стосується лише випадків оголошення повітряної тривоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь