A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Дата: 22.03.2022 09:57
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

 

Безпека у громаді – понад усе!

Шановні жителі Степанецької громади, тиждень розпочався спокійно. Завдяки злагодженій роботі наших комунальних служб у громаді не тільки безпечно, а й затишно. У наших домівках є тепло, світло, газ та вода. Зараз по можливості тривають роботи із приведення до ладу  територій громади після зими, йде прибирання тротуарів, вулиць, санітарна обрізка дерев тощо.

Ми продовжуємо допомагати вимушеним переселенцям, Збройним силам, територіальній обороні.

 Нагадую, тим людям, які є біженцями, для того, щоб отримати допомогу, вам необхідно звернутися у Центр надання адміністративних послуг (с. Степанці, вул. Тагіанесяна 10). Це не займає багато часу, однак спростить ваше перебування у Степанецькій громаді.

 

Звертаюся до водіїв, від 20.03 2022 р. на всій території України заборонили використання відеореєстраторів. Відповідні обмеження запровадили у рамках безпеки – для того, щоб уникнути розголошення інформації, яка може допомогти російським окупантам дізнатися про переміщення та перебіг виконання завдань сил оборони України. Прохання з розумінням поставитися до цих обмежень та максимально унеможливити передачу стратегічної інформації, що стосується сил оборони.  Нині безпека у Степанецькій громаді  понад усе.

 

Також звертаюся до підприємств і підприємців, які розглядають територію Степанецької громади як варіант для перенесення свого бізнесу. Наразі у нас спокійно, тому у вас є можливість продовжувати свою підприємницьку діяльність, яка була перервана військовими діями на тій чи іншій території. Маємо укріплювати нашу економіку, задля забезпечення міцного тилу.

 

Хочу вкотре подякувати кожному жителю нашої громади, волонтерам, підприємцям, теробороні та всім небайдужим. Ви вкотре показали – разом ми велика сила. І тільки разом ми  обов’язково переможемо.

Так тримати! Все буде Україна!

Сільський голова Олександр Яременко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь