A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НАДІЙНИЙ ТИЛ – ЗАПОРУКА ПЕРЕМОГИ НА ПЕРЕДОВІЙ!

Дата: 17.03.2022 08:51
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Ось уже 22 день українська армія боронить нашу країну від Росії. Протягом цього часу Степанецька громада, працює задля забезпечення надійного тилу для наших військовослужбовців та тимчасово переміщених осіб.

Спільними зусиллями налагодили механізм приймання допомоги, її сортування, облік та доставлення як військовим, так і тимчасово переміщеним особам.

З перших днів початку війни в громаді налагоджено виготовлення м’ясних консервів для наших воїнів. Всі навчальні заклади громади, без винятку, а це Степанецький, Мартинівський, Таганчанський ліцеї, Беркозівська гімназія, Малоржавецька школа, а також відділення Канівського ВПУ використовують свої матеріально-технічні бази для виготовлення м’ясних консервів.

Потрібно віддати належне і господиням, які в домашніх умовах готують тушонку для всіх, хто того потребує. Не стоять осторонь і працівники КЗ «Центр культури та дозвілля Степанецької громади», які активно долучилися до спільної справи. Сировину для виготовлення м’ясних консервів,а саме м’ясо птиці, надає ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

Спільними зусиллями приготували загалом вже більше 12000 банок.

На менш вагомий є внесок і пересічних жителів громади. Вони діляться усім, що є у господарстві – це й харчі, і речі, і гроші та намагаються бути максимально корисними.

Світлана Заїка – депутат Степанецької сільської ради, педагог і очільник волонтерського руху в Степанецькій громаді зауважила, що кожна ланка волонтерів дуже важлива в цій справі, особливо приємно дивує наша молодь, хлопці і дівчата за першої ж потреби збираються і допомагають із розвантаженням та завантаженням автомобілів.

Небайдужих дуже багато, усіх перелічити не можна.

Але хочеться подякувати усім: і жителям нашої громади, і бізнесу, і нашим депутатам Степанецької сільської ради та небайдужим, хто сьогодні підтримує наших військових і людей, які вимушено переселяються до Степанецької громади.

Ніхто не стоїть осторонь та активно допомагає у спільній боротьбі проти окупанта.

#ДопомогаАрмії
Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь