A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

УКРАЇНЦІВ ЗАКЛИКАЛИ ПОВЕРНУТИСЯ ДО РОБОТИ, ПЕРШ ЗА ВСЕ У РЕГІОНАХ ДЕ НЕМАЄ АКТИВНИХ БОЙОВИХ ДІЙ

Дата: 13.03.2022 17:40
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

 

Звернення Арестовича: Люди, повертайтеся до роботи, інакше економіці настане швах

Війна - це дорого. Менше дивіться, що там з економікою агресора. Перемога неможлива без активної підтримки і розвитку нашої економіки, кожного з нас.

Може на перший погляд це звучить незвично і навіть дико, але:

1. ПЕРЕСТАНЬТЕ волонтерити, жертвуючи робочим часом: якщо у вас зараз є робоче місце, і там є робота - то це і є ваш основний рубіж оборони Батьківщини!

2. Поважайте, ба навіть боготворіть, підприємців та бізнес, який пробує стабільно працювати в цих умовах: вони зараз хребет економіки!

3. Подолайте у собі почуття провини вижившого (це оте "чому я в теплі, якщо інші на передовій"(sad) не можуть всі люди, особливо чоловіки, піти на фронт. Якщо так станеться, то вже за 48 годин армія почне здаватися ворогу через голод! Кожен має своє місце у цій війні і кожен має вести оборону на своєму рубежі!

4. Продовжуйте обертати гроші: заплатіть рахунки, заплатіть податки, замовте випічку у вашої знайомої, як ви це робили до війни, зробіть манікюр, стрижку у барбершопі, купуйте продукти у тому ж магазинчику, як і раніше, заплатіть за квартиру, оплатіть заняття з терапевтом, з тренером йоги і так далі. Старайтеся тримати оборот коштів максимально можливим і це буде ваш вклад у боротьбу! І це нормально!

5. Підприємці, при найменшій можливості, тримайте бізнес відкритим! Особливо на Заході України, де загрози війни мінімальні. Це дуже критично зараз.

6. Тим, хто виїхав за кордон: шукайте роботу і негайно приступайте до неї. Ваші пожертви на армію і перекази в Україну, навіть мінімальні, будуть дуже цінними для нас!

7. Окремо звертаюся до ІТ-шників: зараз ви чи не єдиний працюючий канал валюти в Україну. Та й вцілілий сектор економіки у цілому. Тому вже сам факт, що ви працюєте -- це сильний вклад у перемогу! Маєте можливість евакуюватися за кордон -- окей, зробіть це. Але не припиняйте роботу на наші українські компанії і не припиняйте сплачувати податки в Україні!

8. Всіх, хто каже, що як то так можна працювати/торгувати/робити манікюр/ходити в спортзал/пекти торт/навчатися, коли в країні війна -- посилайте услід за рускім карабльом.

Кожен раз, коли вам стане боляче і нахлине почуття провини "чому я не там", повторюйте: "Я працюю! Це моя боротьба! Це мій рубіж оборони моєї Батьківщини! Я не здам його і здамся сам(-а), бо моя Україна -- мій дім"

 

Слава Україні!!!

За роботу, друзі!

Автор Роман Павлюк

P.S. Повністю підтримую думку автора.

Більшість людей не задумується якою ціною тримається банківська і фінансова система, і тим більше не задумуються над тим що буде якщо вона рухне, ніхто не задумується що завдяки працюючим бізнесам люди мають впевненість у майбутньому, гроші на життя, держава отримує податки, ніхто не задумується якою ціною зараз працюють ті ж самі банки, інші фінансові інститути, продуктові магазини, бензозаправки, пошта, оператори зв'язку, інтернету, енергетичні і газові служби та інша критична інфраструктура...

 

Втримати економіку країни не менш важливе завдання на сьогоднішній день... Бо без цього держава обезкровиться і на її плечі окрім фінансування війни впаде ще фінансування того що зараз фінансує приватний сектор, а саме доходів населення, роботу інфраструктури тощо... Кожен хто сьогодні працює - робить свій вагомий вклад в підтримку економіки країни а отже і в перемогу...

Звернення Арестовича: Люди, повертайтеся до роботи, інакше економіці настане швах:

https://news.liga.net/ua/politics/video/obraschenie-arestovicha-lyudi-vozvraschaytes-k-rabote-inache-ekonomike-nastupit-shvah-video


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь