A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕВТОМНА ЮВІЛЯРКА РАДІЄ КОЖНОМУ ДНЮ

Дата: 23.02.2022 12:13
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

 

22 лютого 2022 року відзначила свій 80-річний ювілей жителька с.Павлівка Ольга Олексіївна Павленко, яка народилась в селі Красний Колядин Талалаївського району  Чернігівської області. Хороша світла людина, яку всі люблять та поважають. 

За довгий життєвий шлях вона встигла зробити багато добра, хоча життя було важке: післявоєнні роки і тяжка праця. Свій трудовий  шлях розпочала з малих літ в полі та біля тварин, але всю трудову діяльність до виходу на пенсію пропрацювала у тваринництві. У 2012 році з сім'єю переїхала на постійне місце проживання в село Павлівка.

Доля подарувала Ользі Олексіївні чудового чоловіка Петра Васильовича, з яким прожили 55 щасливих подружніх років, разом виховали чудових сина та дочку. Син Анатолій при виконанні службових обов’язків у 1985 році загинув в Афганістані. Дочка разом із сім’єю проживає окремо, але часто навідує батьків. Мають двох онуків та мріють про правнуків. 

Пані Ольга не здається ні хворобам, ні рокам. Разом з чоловіком господарюють та чекають своїх рідних в гості, адже родина – це найбільша радість.

В цей чудовий день до ювілярки завітали директор ТОВ «Мир Сем», депутат сільської ради Валентина Балинська та представник виконавчого комітету Леонід Дука. 

Від імені сільського голови Олександра Яременка привітали іменинницю зі святом та подарували щирі слова, квіти та подарунки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь