Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ НА ЗАХИСТІ НАЙМЕНШИХ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 18.02.2022 09:07
Кількість переглядів: 884

Фото без опису

Обслуговуючи чергове звернення громадян одного з сіл Степанецької ТГ поліцейським офіцером громади Віталієм Степанцем та слідуючи по маршруту поблизу одного з будинків, де мешкає родина, що перебуває під соціальним супроводом, через аморальність поведінки та неодноразові приводи через ухилення від виконання батьківських обов'язків щодо виховання неповнолітніх дітей. На подвір'ї було помічено коляску для немовлят. Правоохоронцю відразу це кинулося у вічі, так як йому відомо, що дітей вказаного віку в даній родині немає. Було прийнято рішення відвідати дану родину та перевірити чи стала вона на шлях виправлення після неодноразових приводів, в т.ч. до суду в зв'язку з невиконанням батьківських обов'язків та систематичним зловживанням алкогольних напоїв. Зайшовши до даного домоволодіння було помічено трьох дорослих осіб жіночої статі, які через надмірний стан алкогольного сп'яніння спали та не реагували на присутність комісії. Та найбільше здивування та жах їх чекав, коли вони побачили просто на підлозі, поблизу розпеченої груби шестимісячне немовля, що спало. Оцінивши всі ризики для життя та здоров'я немовляти, які могли настати та на даний час і існували, поліцейським було прийнято рішення про повідомлення до служби в справах дітей Степанецької сільської ради, які миттєво прибули на місце події та в зв'язку з наявною загрозою та тим, що мати і решта осіб перебували в стані алкогольного сп'яніння (до речі інші дві жінки це бабуся та рідна тітка немовляти), а інших родичів, які б могли прихистити дитину немає, то було прийнято рішення вилучити дитину до дитячого відділення Канівської багатопрофільної лікарні для огляду та надання медичної допомоги, так як зі слів матері вона вже на протязі трьох останніх днів знаходиться за даною адресою, де зловживає спиртні напої, при цьому можна лише уявити стан шестимісячного немовляти, яке потребує материнського годування, а готова суміш відсутня.

Слід також додати, що в даному домоволодінні існує абсолютна антисанітарія та знаходитися там дитині було просто небезпечно.

Відносно матері поліцейським було складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст 184 КУпАП, а немовля вилучено до дитячого відділення до рішення суду.

 

 


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь