A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ У ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ СТЕПАНЕЦЬКОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 411

Фото без опису

День всіх закоханих, або ж День Святого Валентина – це свято романтики та кохання. Воно оповите легендами і ніхто достеменно не знає, чи існував святий Валентин і чи справді він вперше подарував коханій романтичну “валентинку”. Але вважається, що звичай з валентинками з’явився саме завдяки святому Валентину.  

 

У цей день є звичай дарувати коханим і дорогим серцю людям квіти, цукерки, повітряні кульки, приємні подарунки та сюрпризиНедарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом з природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

 

В закладах культури КЗ “Центр культури і дозвілля Степанецької об’єднаної громади” підготували тематичні фотозони та провели ряд заходів з нагоди Дня Святого Валентина: клуб с. Степанці - конкурсно-розважальне шоу “Серце, що кохає”; вечір відпочинку та дискотека в клубі с. Малий Ржавець; вечір відпочинку, флешмоб та святкова дискотека “Кохання в ритмі танцю” - клуб с. Павлівка; будинок культури с. Степанці — святкова дискотека;  клуб с. Дарівка та бібліотека с. Мартинівка - інтелектуально-розважальне шоу "Хто зверху?" та святкова дискотека.

 

Попри погодні умови, карантині заходи, складні обставини нашої буденності усі серця потребують тепла і любові. Тож плекайте, кохайте, поважайте та бережіть один одного.


 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь