A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

І ВСЯ ДОЛЯ ЛЯГЛА КВІТАМИ НА РУШНИКИ

Дата: 14.02.2022 20:59
Кількість переглядів: 993

Фото без опису

14 лютого цього року відсвяткувала свій 90-й ювілейний День народження корінна жителька села Пилява – Ольга Дементіївна Чуприна. Народилася ювілярка в багатодітній родині, де росло четверо дітей. Родина рано втратила годувальника, тоді пані Ользі було тільки десять місяців. Тож, дитинство в іменинниці було нелегке.   

 

Закінчила 4 класи місцевої школи, потім пішла до Степанецької, але вчитися довелося в кілька етапів, оскільки між чвертями навчального року юна Ольга мусила підробляти пастушкою телят, щоб витягати сім'ю зі злиднів. Врешті, закінчила 7 класів та й пішла працювати вже постійно, а мрія про навчання у інститутах так і залишилася тільки мрією. 

 

Доля вела пані Ольгу важкими трудовими стежками: і Мартинівський цукровий завод, і Степанецький сирзавод, і ГЛМС, в якому висаджувала лісосмуги. У 1965 році пішла працювати в Канівський РЕМ, з якого потім і пішла на заслужений відпочинок.

 

Сімейне життя складалося теж непросто, тож сама підіймала і двох синів, і сімейне гніздечко розбудовувала. Та пані Ольга – оптимістка, не журиться і не нарікає. Розповідає, що в її насиченому турботами та роботою житті знаходилося місце і для голки з ниткою, якими вишивала на полотні всі свої нездійснені мрії у квіти та візерунки. Також і садок іменинниці завжди буяв різними квітами, а найбільше –улюбленими чорнобривцями.

 

Пані Ольга дочекалася найбажанішу радість кожної дорослої жінки: двох онуків і трьох правнуків, а це для неї – велике щастя і втіха.

 

У святковий для родини день в оселі ювілярки було затишно від посмішок і побажань рідних. Також до Ольги Дементіївни завітали представники Степанецької ТГ: секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та начальник відділу ЖКГ Петро Добровольський. Гості від імені сільського голови Олександра Яременка та від усієї громади привітали ювілярку, побажали щастя, здоров’я та ще багато років життя в колі своїх рідних і близьких. На згадку про визначний день вручили теплий подарунок.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь