A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДУШУ ЮВІЛЯРА ЗІГРІВАЮТЬ ОНУКИ ТА ПРАВНУКИ

Дата: 14.02.2022 09:42
Кількість переглядів: 391

Фото без опису

 

11 лютого 2022 року відсвяткував свій поважний 85 й ювілейний День народження житель села Мартинівка Коваленко Іван Якович.

Народився ювіляр в селі Межиріч. Ще в юному віці разом з сім’єю були змушені переїхати в Казахстан, там Іван Якович закінчив три класи місцевої школи. В 1950 році мати повернулася на Черкащину в село Беркозівку. Згодом  купили будинок в селі Мартинівка та хлопець продовжив навчання в Мартинівській середній школі, отримав п’ятикласну освіту. Відразу розпочав свою трудову діяльність в місцевому колгоспі де пропрацював близько 20 років в будівельній дільниці столяром. Іван Якович пробував змінити місце роботи, але все одно повертався в рідний колгосп де пропрацював до виходу на заслужений відпочинок.

Тяжке дитинство та юність випали на долю ювіляра, із його спогадів, до цього часу зберігають похоронний лист «трикутник» про загибель в 1944 році батька Коваленка Якова Дмитровича.

В 1960 році Іван Якович одружився з Галиною Антонівною та разом виховали сина Віктора та доньку Валентину. Нажаль дружина померла і душу чоловіка зігрівають онуки та правнуки, а їх у нього троє.

Представники Мартинівського старостинського округу, староста Світлана ЧУПИЛКА та бібліотекарка с. Мартинівка Алла КУЦОКІНЬ, від імені сільського голови Олександра ЯРЕМЕНКА та від усієї громади привітали іменинника, побажали здоров’я та довгих років життя і вручили теплий подарунок на згадку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь