A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЮВІЛЯР – ПІДПОЛКОВНИК

Дата: 10.02.2022 15:00
Кількість переглядів: 393

 

09 лютого цього року святкував свій поважний ювілей Семененко Олексій Андрійович. Іменинник народився 09 лютого 1942 року в с. Бровахи Корсунь-Шевченківського району.  

Олексій Андрійович закінчив 7 класів місцевої школи та вступив на навчання до Золотоніського технікуму сільського господарства за спеціальністю – ветеринарія. Закінчивши навчання, рік попрацював ветеринаром селі Сотники та був призваний на строкову військову службу. Службу проходив на острові Куба. Після армії ще рік пропрацював ветеринаром у рідному селі Бровахи, а потім, як активіст, був направлений на навчання в школу МВС у м. Кишинів. Закінчивши школу та отримавши звання лейтенант, у 1968 році, був направлений на службу у дитячу виховну колонію в с. Таганча, яка потім була реорганізована у еч 32568  де і працював до виходу на пенсію, спочатку оперуповноваженим, потім начальником оперативної частини та заступником начальника колонії. Звільнився із служби у званні підполковник.

Разом з дружиною Ольгою Іванівною прожили довге подружнє життя, виховали трьох прекрасних діточок – два сини і доньку. На сьогоднішній день Олексій Андрійович знаходиться при чудовому здоров'ї і разом з дружиною тішаться 4 онуками і 3 правнуками, якими нагородив їх Господь.

Олексій Андрійович радо зустрів старосту села Сергія Гарбуза, який прийшов привітати його від імені сільського голови Степанецької ТГ Олександра Яременка та щиро дякував за подарунок та привітання до ювілею.

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь