A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

І СВІТУ ПОБАЧИВ, ВІДДАВАВ СЕБЕ УЛЮБЛЕНІЙ ПРАЦІ І ПРАВНУКІВ ДІЖДАВ

Дата: 03.02.2022 11:03
Кількість переглядів: 533

Фото без опису

2 лютого цього року святкував свій ювілейний 85-й День народження корінний житель села Степанці Василь Васильович Демченко. Закінчив 7 класів місцевої школи, пішов на курси комбайнерів в Степанецьку школу механізації. Спочатку практикувався помічником комбайнера, оскільки за віком ще не міг самостійно працювати на такій серйозній машині. Але хлопець не зупинився на цьому – пройшов курси трактористів, відпрацював два роки, а потім здобув ще й омріяну професію водія.

Пішов служити до армії, де побачив світу, адже служив у столиці, у почесній варті, тож довелося побачити багато відомих людей: і очільників різних держав, і послів, і високопоставлене керівництво тодішньої країни. І сьогодні згадує Василь Васильович, як три роки вчився військовій виправці та муштрі, і дуже цим пишається, навіть зберіг багато фото того періоду свого життя, які гордо показує при нагоді гостям.

Після армії повернувся в рідне село, зустрів свою Марію Макарівну, одружилися, виростили двох синів, мають двох онуків та одну правнучку Маринку, яка є для подружжя найбільшою втіхою.

Ювіляр віддав улюбленій професії водія 47 років і 13 днів. Був і у Чорнобилі, де підірвав здоров’я. Але пан Василь не здається ні хворобам, ні рокам. Разом з дружиною господарюють та чекають своїх рідних в гості, адже діти, онуки – це найбільша радість.

У святковий ювілейний день до ювіляра завітали представники Степанецької ТГ: секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та начальник відділу ЖКГ Петро Добровольський. Від імені сільського голови Олександра Яременка та від усієї громади привітали іменинника, побажали здоров’я та довгих років життя і вручили теплий подарунок на згадку.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь