A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ГУЛЯННЯ В БЕРКОЗІВСЬКОМУ ОКРУЗІ

Дата: 17.01.2022 15:35
Кількість переглядів: 535

Фото без опису

 

Вважається, що Новий Рік – це свято, якому найбільше радіють діти. Втім, на практиці виявляється, що для дорослих це також святкова пора: час відпочити від буденних робочих справ, можливість зустрітися з друзями, поринути у світ дитинства, проводячи час із дітьми. А ще заведено зустрічати Новий рік у колі найрідніших, тому в цей день до сіл тягнуться десятки машин – всі їдуть до батьків у село, у ті місця, де пройшло дитинство і юність, де кожна вулиця рідна. У такі дні село оживає і, як любляча мати, зустрічає усіх своїх дітей.

У  багатьох селах є свої традиції святкування Нового року. От в інших населених пунктах святкові концерти відбулись напередодні, 28, 29 чи 30 грудня. А в с. Беркозівка – 15 січня. Святкували всім селом з новорічним концертом, танцями, піснями, колядками, віршами та конкурсами, частуванням. Виступали місцеві жителі, була організована дискотека. Веселі колядки звучали не лише на сцені, а жоден учасник не лишився без подарунка.

Ініціатором і спонсором заходу виступила голова СФГ «Т.В.К» Топалова Любов Василівна. Також не залишилася байдужою і депутат Степанецької сільської ради по Беркозівському старостинському округу, директорка ТОВ «СП Щире» – Столяр Майя Борисівна. Тож хочеться сказати їм щире спасибі за небайдужість, за організоване свято.

Новорічні вітання у цей день лунали від ведучих заходу, старости Беркозівського старостинського округу Івана Вощана, директорки СФГ «Т.В.К.» Топалової Любові Василівни та, звичайно ж, Діда Мороза і його незмінної помічниці Снігуроньки.

Гарно відпочили зі святковим настроєм і отримали заряд новорічної енергії. Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Хай принесе цей рік щастя, злагоду, мир українцям. З Новим роком!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь