A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

А ПІСНЯ ЛИНЕ ЧЕРЕЗ РОКИ І РАДУЄ НА ЮВІЛЕЙ

Дата: 06.01.2022 14:31
Кількість переглядів: 540

 

06 січня 2022 року святкувала свій 85-й ювілейний День народження Олена Іванівна Коптіла, яка народилася в с. Поташня. В 1944 році пішла у перший клас Поташнянської початкової школи, а середню освіту здобула у Таганчанській середній школі, яку закінчила в 1954 році. І відразу ж пішла працювати в місцевий колгосп.

 

Вийшла заміж за чоловіка, який служив у військово-морському флоті, і разом з ним переїхала в м. Таллінн. У 1962 році доля знову повернула їх у рідні місця. Олена Іванівна, здобувши кваліфікацію хлібопекаря, почала працювати на Таганчанській хлібопекарні. А з 1972 року і до виходу на пенсію працювала у закладах торгівлі с.Таганча. Все своє трудове життя працювала сумлінно і старанно, за що має численні грамоти та подяки.

 

Природа наділила Олену Іванівну чудовим голосом, вона завжди була активною учасницею художньої самодіяльності, жоден концерт не обходився без її участі. Та і тепер залишається веселою, життєрадісною, готовою й надалі дарувати свою любов, ділитися мудрістю з родиною та друзями через слова пісень, яких знає дуже багато. Нині Олена Іванівна має чудове здоров'я і тішиться двома внуками і двома правнуками.

 

Ювілярка радо зустріла гостей, що прийшли з вітаннями від імені сільського голови Степанецької ТГ Олександра Яременка – старосту Таганчанського старостинського округу Сергія Гарбуза та діловода Наталію Гребіник, щиро дякувала за теплий подарунок на згадку і душевні привітання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь