A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПЕРШИЙ ДЕНЬ РОКУ У ПОДАРУНОК НА ЮВІЛЕЙ

Дата: 04.01.2022 19:25
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

 

Перебийніс Ольга Микитівна народилася 1 січня 1942 року в селі Ярославка Бобровицького району Чернігівській області, у багатодітній сім’ї. Батько пішов на фронт і мама залишилась сама з трьома доньками. 

Тяжкими були роки дитинства в голодомор, коли мама отримувала на свій трудодень 50 грамів зерна. Закінчивши 7 класів місцевої школи, пані Ольга працювала кухарем в лікарні та одночасно навчалася у вечірній школі, мріяла стати лікарем. Тут в селі зустріла свого майбутнього чоловіка, який проводив освітлення. Згодом одружилися, у них народилася донька Світлана. 

Так розпорядилася доля, що молода сім’я приїхала в гості до родини чоловіка в село Мартинівку, де згодом побудували свій дім, в якому проживають разом вже понад 55 років. Працювала Ольга Микитівна майже все своє трудове життя на цукровому заводі, перед виходом на пенсію за 5 років була змушена змінити місце роботи і працювала на Канівському підприємстві по відгодівлі худоби. Звідти і пішла на заслужений відпочинок.

Ольга Микитівна радісно зустріла представників Степанецької ТГ, які завітали на свято: старосту Мартинівського старостинського округу Світлану ЧУПИЛКУ та бібліотекарку Мартинівської бібліотеки Аллу КУЦОКІНЬ. Гості передали вітання та подарунок від імені сільського голови Олександра ЯРЕМЕНКА. Щаслива ювілярка дякувала за подарунок, за щирі душевні вітання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь