Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЛОДИМ І ТАЛАНОВИТИМ ХАЙ ЛЕГКО СТЕЛИТЬСЯ ДОРОГА!

Дата: 23.12.2021 08:38
Кількість переглядів: 858

Фото без опису

        За новими умовами, всеукраїнський конкурс «Учитель року-2022» проводиться у два тури: перший (обласний) – листопад-грудень 2021; другий (всеукраїнський) – березень-квітень 2022.

Конкурс розпочався 23 листопада 2021 року на базі комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». 

З дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, І етап (відбіркового) І (обласного) туру  проходив за дистанційною формою.

У І  етапі взяли участь 94 педагогічних працівників закладів освіти Черкащини у номінаціях: «Біологія»,  «Інформатика», «Мистецтво», «Основи правознавства».

Степанецьку громаду представляли 2 учителі біології: Олена СТОКОЛОС, Степанецький ліцей, Вікторія ПЕРЕБИЙНІС, Мартинівський ліцей та учитель основ правознавства Мартинівського ліцею Віталій ПРОХОРОВ. Педагоги продемонстрували високу професійну майстерність, кожен з вчителів мав свою родзинку, яка відрізняла його від інших учасників.

Олена СТОКОЛОС успішно пройшла І (відбірковий) етап Конкурсу, продемонструвала високий рівень знаннєвої складової з педагогіки, психології та професійної компетентності, ввійшла в десятку кращих учителів біології області.

Переможниця І (відбіркового) етапу І туру Конкурсу Олена Олександрівна продовжила боротьбу  в II етапі, який проходив з 7 по 8 грудня 2021 року.

За результатами конкурсного випробування «Фрагмент дистанційного уроку»  та «Методичний практикум» Олена СТОКОЛОС  посіла 5 місце.

Бажаємо Олені Олександрівні творчих злетів та здійснення найсміливіших проєктів і задумів.

 Інспектор відділу – Лариса МАНЗЕНКО

 

 

 

.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь