A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

СВЯТО МИКОЛАЯ З ПОДАРУНКАМИ ТА ВИСТАВОЮ

Дата: 20.12.2021 11:41
Кількість переглядів: 485

З метою організації та проведення святкових заходів до Дня Святого Миколая, знайомства дітей і молоді з кращими традиціями національної української культури, розвитку та підтримки творчих обдарувань, на базі будинку культури села Степанці було проведено культурно-мистецький захід «Куди подівся сніг» за участю комунального закладу «Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради». Ця зимова казка була подарунком для учнів 1-4 класів, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на вихованні в прийомних сім’ях і дитячому будинку сімейного типу. Захід пройшов з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

До святкового дійства приєдналися дітки з усіх старостинських округів Степанецької громади завдяки організованому підвозу. Також 20 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на вихованні в прийомних сім’ях та дитячому будинку сімейного типу, дітей, які не відвідують заклади дошкільної освіти, працівників установ, організацій, що входять до складу Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області, отримали смачні подарунки, придбані коштом місцевого бюджету.

Дітки та їхні батьки щиро дякують керівництву громади в особі сільського голови Олександра Яременка та КЗ «Центр культури і дозвілля Степанецької ОТГ» за позитивні емоції і святковий настрій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь