Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВСЕ, ЩО ХОТІЛА – ВСЕ ЗБУЛОСЯ

Дата: 08.12.2021 19:00
Кількість переглядів: 947

Фото без опису

 

8 грудня 2021 року свій 85-й ювілейний День народження святкувала корінна жителька села Степанці – Ганна Кіндратівна Герасименко. Народилася в рідному селі, виросла, закінчила школу, побувала у далекому Сибіру.

У 20 років вийшла заміж в Кам’янку, народила трьох синів. Та сімейне життя не задалося, тож повернулася з дітьми в Степанці. Тут здійснила свою найзаповітнішу мрію – збудувала власну хату, хоч як важко було одній із трьома синами, насадила сад та виплекала чудовий квітник. Тепер жартує, згадуючи свої молоді роки: «Як говориться, і хату побудувала, і трьох синів на ноги підняла, і сад посадила – значить не дарма вік прожила…»

Попри роботу в місцевому колгоспі, будівництво, підростаючих синів і всілякі життєві турботи, жінка знаходила розраду в рукоділлі: дуже багато вишивала, навіть доріжки на підлозі вишиті, а ще вибивала килими – аж 11 екземплярів змайструвала. А ще, від ранньої весни і до пізньої осені її подвір’я потопає у квітах, які вона любить і пестить.

Роки принесли ювілярці дев’ятьох онуків та восьмеро правнуків. Велика родина зібралася в цей день під рідним дахом, щоб привітати свою найріднішу маму та бабусю. До вітань приєдналися представники Степанецької ТГ: секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська, начальник ЖКГ Петро Добровольський та поліцейський громади Віталій Степанець. Гості від імені сільського голови Олександра Яременка привітали пані Ганну зі святом та вручили теплий подарунок на згадку.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь