A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ, ЗІГРІТИЙ ДОБРОТОЮ

Дата: 03.12.2021 08:16
Кількість переглядів: 721

Від того, як соціум ставиться до тих своїх членів, які з тих чи інших причин не можуть самостійно подбати про себе, залежить рівень цивілізованості цього суспільства. Завжди й у всі часи турбота про людей з інвалідністю переважно трималася на щирій добрій волі окремих людей.

Сьогодні ми, як суспільство, нарешті рухаємось до власної цивілізованості. З боку офіційних державних структур багатьох країн, громадських організацій і завдяки небайдужій громадянській позиції були вжиті і продовжують вживатися заходи з вирішення проблем людей з інвалідністю.

У цей День Степанецька громада приєднується до цієї міжнародної ініціативи і бажає всім небайдужим до проблем слабших людей сил і здоров’я, наснаги та успіху. Захищаючи гідність людей з інвалідністю, ми захищаємо своє людське обличчя. Інвалідність - це не вирок. Практика показує, що люди з інвалідністю можуть бути і стають повноцінними і високо ефективними членами суспільства, відмінними фахівцями і навіть політиками, економістами, соціально активними і життєствердними людьми, які надихають багатьох, в тому числі і абсолютно здорових членів нашого суспільства.

Тож до Дня людей з інвалідністю не залишились без привітань і подарунків сім’ї людей з інвалідністю, які проживають в селах Степанецької ТГ. З місцевого бюджету були виділені кошти на закупівлю продуктових наборів для 65 жителів громади. Представники виконавчого комітету Степанецької сільської ради та старости кожного старостинського округу відвідали кожного представника цієї категорії населення та вручили їм подарунки.

Слова подяки та щирі усмішки на обличчях людей говорять самі за себе. Тож, робіть добро, не залишайтеся байдужими!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь