Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Діти Степанецької громади - переможці обласного конкурсу „Подорож по алеї правових знань“

Дата: 26.11.2021 08:28
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

На виконання Закону України «Про органи і служби у справах дітей
та спеціальні установи для дітей», з метою підвищення правової обізнаності дітей, пропаганди і практичного закріплення положень
Конвенції ООН про права дитини за ініціативи Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації з 2006 року проводиться обласний конкурс серед учнів закладів загальної середньої освіти області «Подорож по алеї правових знань», підсумки якого підводяться у листопаді (напередодні або у день прийняття Конвенції ООН про права дитини – 20 листопада).

Службою у справах дітей Степанецької ОТГ організовано проведення до 05 жовтня І (шкільного) етапу конкурсу «Подорож по алеї правових знань» серед учнів закладів загальної середньої освіти громади.

Список переможців І (шкільного) етапу, які братимуть участь у ІІ (районному) етапі конкурсу «Подорож по алеї правових знань» серед учнів закладів загальної середньої освіти сільських, селищних рад району, було надано Службі у справах дітей Черкаської райдержадміністрацій.

19.11.2021 відбувся заключний ІІІ (обласний) етап конкурсу серед учнів закладів загальної середньої освіти області, які стали переможцями його ІІ етапу (районного, міського).

У ІІІ (обласному) етапі конкурсу брали участь троє учнів громади, а саме: Кисільова Анастасія,  учениця 10 класу Степанецького ліцею, Мороз Антон, учень 11 класу, Таганчанського ліцею, та Прохоров Сергій, учень 10 класу Мартинівського ліцею.

Учасники ІІІ етапу конкурсу виконали тестову роботу із 20 тематичних питань. Визначення переможців проведено з урахуванням кількості набраних балів (1 бал за кожну правильну відповідь).

За результатами тестування призерами стали:

Прохоров Сергій  —  І місце (20 балів);

Кисільова Анастасія та Мороз Антон  —  ІІ місце (19 балів).

Для призерів конкурсу підготовлено грамоти Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації та пам’ятні подарунки.

Вітаємо Анастасію Кисільову, Антона Мороза  та Сергія Прохорова  з заслуженою перемогою! Ми впевнені, що досвід участі в цьому конкурсі вас багато чому навчив. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. Успіхів вам, натхнення, творчості і позитиву кожен день!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь