A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕ СКОРИЛАСЯ НІ ЛІТАМ, НІ ТРУДНОЩАМ…

Дата: 25.11.2021 16:45
Кількість переглядів: 753

Фото без опису

25 листопада цього року свій 85-й День народження святкувала жителька села Степанці – Лідія Тимофіївна Готова. Народилася іменинниця в Таганчі, напівсиротою, бо батько не діждався появи донечки – помер від хвороби. Дитинство маленької Ліди було не легке: і переїзди з місця на місце, і лихоліття війни, і післявоєнна розруха.

Починала навчатися в Таганчанській школі, а закінчувала вже Степанецьку, потім була школа механізації (нинішнє Степанецьке відділення Канівського вищого професійного училища). Далі  – цілина, куди поїхала зі своїм майбутнім чоловіком Миколою. Після повернення та служби Миколи в армії одружилися, збудували будинок, виховали двох синів: Віктора та Володимира. Вже мають двох онуків та двох правнуків.

Поміж сімейними турботами та постійною роботою пані Лідія знаходила і час для втіхи: вишивала рушники, подушки, картини, усім ріднім і знайомим вишила портрети Кобзаря.

На даний час проживає сама з улюбленим котиком Пушком, який підіймає настрій своїй господині. Син Володимир живе під Києвом, тож не дуже часто буває у мами, а от Віктор піклується про неньку майже щодня.

До поважної ювілярки у святковий день завітали представники Степанецької ТГ: секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська та начальник відділу ЖКГ Петро Добровольський. Привітали від імені сільського голови Олександра Яременка з Днем народження, від усієї громади побажали жінці міцного здоров’я і сімейного затишку та вручили теплий подарунок на згадку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь