A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАСІДАННЯ КОЛЕГІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Дата: 25.11.2021 15:46
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

 

У Черкаській райдержадміністрації сьогодні, 25 листопада 2021 року,  відбулося засідання колегії, у якому взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, міські та сільські голови.

На початку заходу привітали з ювілейним Днем народження та вручили Почесні грамоти райдержадміністрації начальнику фінансового управління Анні Шокот та начальнику відділу з питань взаємодії з органами місцевого самоврядування Любові Кузьменко.

Перед початком розгляду питань порядку денного засідання колегії відбулися виступи з важливих питань соціально-економічного розвитку району.

Начальник відділу юридичного забезпечення та запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Вікторія Аббасова проінформувала про завершення державної реєстрації припинення сільських рад в процесі адміністративно-територіального  реформування.

Заступник начальника головного управління Державної податкової служби у Черкаській області Анатолій Мовчан звернувся до голів громад щодо роботи в рамках реалізації стратегії взаємодії по збільшенню надходжень податків та зборів до бюджетів територіальних громад і розширенню бази оподаткування.

Начальник управління Державної служби якості освіти у Черкаській області Оксана Компанієць поінформувала присутніх про реалізацію державної політики із забезпечення якості освіти на відповідних територіях.

Відповідно до питань порядку денного колегії розглянули наступні питання.

*Підбили підсумки моніторингу роботи виконавчого комітету Балаклеївської сільської ради щодо виконання повноважень, делегованих державою.

*Детальніше зупинились на питанні співфінансування КНП ,,Черкаська центральна районна лікарня“ Червонослобідської сільської ради.

*Проаналізували утворення об’єктових формувань цивільного захисту та взяття їх на облік міськими та сільськими територіальними громадами, а також про створення та накопичення місцевих матеріальних резервів міськими та сільськими територіальними громадами для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій.

*А також підбили підсумки Програми з виконання Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини у Черкаському районі на 2019 - 2021 роки.

В роботі колегії прийняв участь сільський голова Степанецької територіальної громади Олександр Яременко.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь