A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

КВІТИ – В САДКУ, НА ПОЛОТНІ І В ДУШІ

Дата: 22.11.2021 08:17
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

Погожого осіннього дня 19 листопада святкувала ювілейний 80-й День народження жителька села Степанці – Ольга Борисівна Демченко. Народилася ювілярка в сусідній Синявці, там же закінчила школу, почала трудовий шлях у місцевому відділені племінного розсадника Канівського шовкового господарства.

У далекому 1965 році доля подарувала їй вірного супутника життя – Миколу Івановича, одружилися, переїхала до чоловіка в Степанці, разом працювали в Степанецькому ПТУ-35. Майже чверть століття віддала Ольга Борисівна роботі заправниці, звідси пішла і на заслужений відпочинок.

Як говорить сама іменинниця, життя в неї склалося щасливе: люблячий чоловік, доньки Лариса і Світлана, улюблені внучата: Оленка і Дмитро та найсолодша утіха – правнучок Кірюша. В молоді літа вкладала свою долю у вишиті рушники та скатертини, плела спицями та гачком сімейний затишок для дітей та чоловіка, а квіти... Квіти радують око і душу не тільки Ользі Борисівні, а й сусідам та близьким, адже від ранньої весни і до самих морозів її подвір’я потопає в різнобарвному вінку.

На даний час ювілярка проживає сама, діти живуть у столиці, але часто навідують маму і допомагають їй. Також в іменинниці є люблячі брат і сестра, з якими вона близька, чим дуже тішиться.

На щасливе свято з приводу ювілею зібралася майже вся родина пані Ольги. До привітань рідні приєдналися і представники Степанецької ТГ, зокрема секретарка Степанецької сільської ради Наталія Вовчинська. Від імені сільського голови Олександра Яременка та всієї громади  поздоровила ювілярку та побажала їй міцного здоров’я та довгих років життя і вручила теплий подарунок на згадку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь