A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Вітання з Днем працівників сільського господарства!

Дата: 21.11.2021 08:17
Кількість переглядів: 839

 

 

Шановні аграрії Степанецької громади!

 

Від старостату громади, депутатського корпусу та виконавчого комітету Степанецької сільської ради прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства!

 

З давніх-давен Україна славиться талановитими і працьовитими людьми, які понад усе шанують славні традиції свого народу та постійно дбають про землю. Святкування цього дня - це визнання державою звитяжної праці аграріїв на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну роботі на землі! Ви саме ті, хто обрали для себе професію в аграрній сфері і формуєте міцний осередок трудівників, що забезпечують людей найнеобхіднішими продуктами. Завдяки Вашій господарській дбайливості, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.

 

З почуттям глибокої поваги щиро дякую усім працівникам сільського господарства: хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва - за самовіддану працю, за розуміння і мудрість, за натруджені руки. Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою.

 

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Природні стихії хай обходять Вас стороною, а родини живуть у сімейному затишку, щасті, добробуті й при доброму здоров'ї!

 

З повагою, сільський голова Степанецької ТГ Олександр Яременко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь