A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

Запрошення на Всеукраїнський фермерський форум «Актуальні напрями державної підтримки агросектору»

Дата: 15.11.2021 12:53
Кількість переглядів: 308

         18 листопада 2021 року о 10:00 відбудеться Всеукраїнський фермерський форум (онлайн) „Актуальні напрями державної підтримки агросектору“, приурочений Дню працівників сільського господарства.

Організаторами Форуму є Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнський Конгрес Фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

Захід передбачає зв’язок за допомогою ZOOM  між студією у м. Києві та з приміщеннями в громадах для прямого спілкування керівництва центральних органів виконавчої влади, народних депутатів, експертів з фермерами.

З метою якнайкращої підготовки до Форуму надаємо Вам необхідні інформаційні матеріали/інструкції (у додатках) та просимо Вас максимально посприяти у підготовці до Форуму та участі у ньому місцевих фермерів.

Форматом форуму передбачається, що відповідальні за агросектор в громадах підключаться через ZOOM, відповідно до інструкцій, та забезпечать участь у заході від 30 до 50 фермерів. Згадані матеріали/інструкції та посилання призначені виключно для відповідальних за агросектор в громадах, які будуть організовувати підключення до ZOOM-форуму  в приміщеннях громад та запрошувати туди фермерів для участі у форумі. Учасники Форуму зможуть задати питання Першому заступнику Міністра агрополітики, відповідальному за державну підтримку агросектору. Форум також буде транслюватись на YouTube-каналі ПроLand за посиланням:

https://youtu.be/ggavHgFDuQ0https://youtu.be/ggavHgFDuQ0

 

У разі виникнення питань, звертайтесь до регіонального координатора Всеукраїнської асоціації громад - Сергій Гончар (тел. 0935020919, е-пошта: chk.coordinator@communities.org.ua )

Щоденно Вам будуть надсилатись актуальні дані реєстрацій. Формат заходу передбачає дотримання карантинних обмежень у відповідному регіоні.

Посилання для підключення до Форуму: https://us06web.zoom.us/j/81295161675

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь