A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЯКІ ОБМЕЖЕННЯ ДІЯТИМУТЬ У СТЕПАНЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ В МЕЖАХ ЗАПРОВАДЖЕННЯ «ЧЕРВОНОЇ» ЗОНИ?

Дата: 12.11.2021 12:50
Кількість переглядів: 1157

Фото без опису

 

09 листопада поточного року відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за результатами якого було вирішено запровадити червоний рівень епіднебезпеки на території Черкаської області.

Враховуючи вищевикладене на території Степанецької громади діятимуть наступні обмежувальні протиепідемічні заходи, а саме:

  • заборонено роботу закладів громадського харчування, окрім адресного доставлення та замовлень на винос;
  • заборонено роботу ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо;
  • заборонено роботу непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
  • заборонено проведення масових заходів, крім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
  • заборонено роботу закладів культури, крім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеознімань.

Водночас чинні обмеження червоного рівня не застосовуватимуться за умови наявності зеленого COVID-сертифіката в усіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, зокрема релігійних, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, розважальних закладів, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів.

Сертифікат про вакцинацію від коронавірусу чи негативний тест потрібні і для того щоб скористатися громадським транспортом.

Щодо роботи навчальних закладів, то вони продовжать роботу у звичному режимі, тобто діти будуть відвідувати школи, садочки, позашкільні заклади.

Переважна більшість працівників закладів освіти Степанецької ТГ вакциновані та мають зелені COVID-сертифікати. А це означає, що освітні заклади продовжують працювати в очному режимі.

З 9 листопада 2021 року Міністерство охорони здоров’я розширило список осіб, для яких щеплення проти COVID-19 є обов’язковим. Згідно з наказом, до освітян та працівників центральних та місцевих органів влади, які підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, додаються співробітники КЗ "Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об'єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області". Працівники вказаного комунального закладу, які не щепляться проти COVID-19 до 9 грудня ц.р. будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

«Центр надання адміністративних послуг» буде надавати всі адміністративні послуги без змін у графіку прийому та обслуговування центру надання адміністративних послуг, дотримуючись Методичних рекомендацій щодо організації роботи центру внадання адміністративних послуг у період дії карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-Co-2, розісланого листом Мінцифри від 29.09.2021 № 1/06-3-10868.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь