A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

РОЗПОЧАВСЯ ІІ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД!

Дата: 09.11.2021 11:12
Кількість переглядів: 408

Фото без опису

 

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідних робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099, наказів Управління освіти і науки ЧОДА та відділу освіти, молоді та спорту «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2021/2022 навчальному році» з метою пошуку, підтримки та розвитку творчо обдарованої учнівської молоді на базі Степанецького ліцею 6 листопада відбувся ІІ етап олімпіади  з фізики, а 7 листопада – з географії.

Олімпіади проходили згідно з графіком та завданнями, розробленими комунальним навчальним закладом «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

В олімпіаді з фізики найкращі результати показала  учениця 10 класу Степанецького ліцею Каріна Степанець, яка набрала 52 бали з 60 можливих.

В олімпіаді з географії найбільше балів набрали учениці Степанецького ліцею: зі 100 можливих балів Маргарита Мельничук, 9 клас,  набрала 61 бал; Каріна Степанець, 10 клас,  набрала 64 бали.  

Вітаємо Каріну Степанець і Маргариту Мельничук та вчителів, які підготували переможниць, - учителя фізики Світлану Анатоліївну Степанець та вчителя географії Юлію Миколаївну Почтар.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь