A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

БУДУВАВ СВОЄ ЖИТТЯ І МІЦНУ РОДИНУ, ЯК СЕЛЯНСЬКУ ХАТУ

Дата: 01.11.2021 12:31
Кількість переглядів: 845

Фото без опису

30 жовтня свій ювілейний 85-й День народження святкував житель села Степанці – Віктор Якович Осавуленко. Народився, виріс і закінчив початкову школу в селі Пилява, до 7-го класу навчався в Степанецькій школі, тоді відразу ж пішов працювати в місцевий колгосп, далі була служба в радянській армії.

Після служби повернувся в рідне село, пішов у Колгоспбуд опановувати будівельні спеціальності, які застосовував протягом життя майже в кожній господі в селі, адже багато допомагав односельцям будувати і хати, і печі, і надвірні споруди. На роботі познайомився зі своєю дружиною Марією, одружилися, збудували в Степанцях сімейне гніздечко, яке дуже любила нині вже покійна Марія Олександрівна. Віктор Якович опікувався хворою дружиною більше ніж десять років, тепер його зігрівають вишиванки, як згадка про неї у рідній хаті.

Доля подарувала подружжю трьох чудових доньок, шістьох онуків і стільки ж правнуків. Ювіляр дуже пишається своєю родиною, дуже їх любить і чекає з нетерпінням у гості. Проживає сам, дві доньки роз’їхались далеко: одна в Миколаївську область, інша живе під Києвом, а середня донька Ніна живе на Слободі, вона й навідує тата найчастіше. А він до кожного її візиту старається і поприбирати, і їсти наварити, пояснює, що в його віці необхідно більше рухатися, щоб не заіржавіти. І щоразу чекає, щоб донька привезла йому якийсь смаколик – дуже вже він великий ласун.

В такий святковий день до оселі пана Віктора завітали представники Степанецької громади, зокрема Наталія Вовчинська – секретарка Степанецької сільської ради та Петро Добровольський – начальник відділу ЖКГ Степанецької ТГ. Гості від імені сільського голови Олександра Яременка привітали ювіляра та його родину зі святом, побажали втіхи від життя і міцного здоров’я та залишили теплий подарунок на згадку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь