A A A K K K
для людей із порушенням зору
Степанецька громада
Черкаська область, Черкаський район

В СТЕПАНЕЦЬКОМУ ВІДДІЛЕНІ КАНІВСЬКОГО ВИЩОГО ПРОФЕСІЙНОГО УЧИЛИЩА ВІДКРИЛИ ЗОНУ ВІДПОЧИНКУ

Дата: 29.10.2021 14:13
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

28 жовтня 2021 року на території Степанецького відділення Канівського Вищого Професійного Училища відбулося відкриття зони активного відпочинку для молоді та жителів громади, проєкт якої став одним із переможців конкурсу мікрогрантів  #ЧасдіятиКанівщино від Благодійного фонду "МХП-Громаді"!

Завдяки спів фінансуванню та тісній співпраці колективу училища, соціальних партнерів та громади на території Степанецького відділення закладу облаштовано спортивний майданчик з сучасними тренажерами для активних занять спортом на відкритому повітрі.

На церемонії відкриття були присутні директор училища Олена Волощенко, представники благодійного фонду «МХП–Громаді», АФ «Заповіт Шевченка», сільський голова Степанецької ТГ Олександр Яременко, викладачі, учні та місцеві жителі, яким прийшлася до душі ця чудова ініціатива.

Відтепер, учні та жителі села у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я.

Наприкінці заходу гості училища переглянули майстер-класи з водіння трактора та вантажного автомобіля у виконанні учениць Степанецького відділення, які навчаються за професією «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій автотранспортних засобів (категорія «С»), і були неабияк вражені тим, як майстерно тендітні дівчата вправляються із великими машинами!

Учні та викладачі впевнені, що цей проєкт є лише першим з багатьох, які їм ще належить втілити в життя для розвитку інфраструктури цього закладу!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь